Bättre, trevligare, snabbare!

GRAVYR VERKTYG

 

GravoStar:

SEH Technik GmbH grundades 1994 av Urs Schiltknecht.

Gradning och kantfräsnings maskiner var de första produkter som tillverkas på egen hand. Dessutom kunde Urs Schiltknecht konstruerade olika kundanpassade automationslösningar.

Utvecklingen av gravostar micropercussion verktyget inleddes 1999 och var därefter lanserades år 2000. Den initiala ovilja kunder visar att nya innovationer ofta tar tid att etablera sig.
Under denna period har verktyget utvecklats ytterligare och en rad andra modeller lika så, år 2001blev DaimlerChrysler den första stora kunden på referenslistan.

På EMO 2005 presenterades produkterna på SEH egen monter för allra första gången. Besökare visade ett stort intresse för den nya engraflexx gradning verktyget.

Vår flytt till Oberuzwil SG genomfördes under hösten 2007 eftersom vi fick ont om plats i Zuzwil där vi höll till tidigare. Efter flytten kunde företaget etablera affärsverksamhet optimalt för nuvarande krav av våra verktyg.

2009 lämnade lågkonjunktur sin prägel också på SEH Technik GmbH.

Vi använde denna något lugnare period av verksamheten till att intensifiera samarbetet med våra partners för att öka kundorienteringen.

Vår filosofi är den att vi säljer inte verktyg – vi erbjuder lösningar!

 Demo film för gravyrverktyg, pneumatisk och kyllvätske driven>>>